Een simpel en ontzettend lekker hoofdgerecht is een Ribeye van Hesseling Vlees, Valery aardappeltjes met knoflook en rozemarijn uit de oven en een frisse witlof salade met appel en ei. Wijn: La Purisima Old Vines Expression fles 0,75ml De wijn is paarsrood van kleur. De geur is intens van bramen, zwarte bessenjam, kruiden, chocolade en cederhout. De wijn heeft een volle smaak van bosvruchten, rozijnen, witte peper en cederhout met een lange krachtige afdronk. Ingrediënten voor 4 personen: 4 stukken ribeye
Als laatste hebben wij het hoofdgerecht een lekker Reebout recept. Reebout uit de oven met Beemster Valery aardappelen (voor 4 personen): Wijn tip: La Purisima Old Vines Expression fles 0,75ml 1 Reebout a 1900 gr 1,5 kilo Valery aardappelen Bardeerspek (reserveer van tevoren bij uw wildspecialist) 1 eetlepel tijm 2 eetlepels rozemarijn 7 laurierbladeren Peper en zout Verwarm de oven voor op 180 graden. Doe de reebout in de braadslede en dep droog. Bestrooi met de tijm, 1 eetlepel rozemarijn, laurierbladeren, peper en zout. Wikkel de bout vervolgens in
Het volgende lekkere en makkelijk te maken gerecht is Steak Tartaar. Een scherp mes is hier belangrijk voor het in hele kleine blokjes snijden van het vlees. Wijn tip: Een lichte, jonge rode wijn past het beste bij rauw vlees. Wij adviseren dan ook onze Biologische Old Hands Joven van 3 liter. Ingrediënten (voor 6 personen): 800 gr diamanthaas van het rund 4 eigelen 2 eetlepels arachideolie 2 eetlepels kappertjes 12 zure augurkjes 1 eetlepel gehakte peterselie 1 eetlepel worcestersaus 1 eetlepel zeer fijngehakte sjalot Peper, zout en
Bij mooie wijnen hoort natuurlijk ook lekker eten daarom willen wij jullie wat inspiratie meegeven voor het kerstmenu. De aankomende week zullen er meerdere recepten op onze website te vinden zijn. Vandaag starten wij met een lekker en gemakkelijk voorgerecht. Wijn tip: Bij dit voorgerecht raden wij onze Sauvignon IGT Tre Venezie BiB 3 liter aan. Deze wijn is heerlijk in combinatie met de Hollandse garnalen en de frisse mayonaise met citroen. Gevulde tomaat met garnalen Ingrediënten (voor
De Wijn Zusjes bestaat nu anderhalf jaar en daarom vonden we het tijd voor iets nieuws. We hebben onze website compleet vernieuwd en geprofessionaliseerd. Deze website is sneller en het bestellen is eenvoudiger. Ook zal onze website continu geoptimaliseerd worden om deze nog sneller en gebruiksvriendelijker te maken. Daarbij hebben wij ons assortiment uitgebreid met heerlijke biologische wijnen en wijnen in fles. Wij vonden deze wijnen in fles erg lekker en een toevoeging voor ons assortiment. Zeer