Zuiderweg 20
1461 GB Zuidoostbeemster
Tel: +31624229253
KVK: 69860149

FB IG

Ontwikkeling door Kersvers Digital

Image Alt

Ons Verhaal

Wie zijn Wij

Wij zijn twee zusjes, Tamara en Roxane, en echte wijnliefhebbers. Van huis uit hebben wij veel meegekregen over wijn, aangezien onze vader zelf wijn importeerde. Door onze skivakanties in Frankrijk zijn wij in aanraking gekomen met de Bag in Box wijn en waren hier tot onze verbazing erg enthousiast over. Deze Bag in Box wijn is van goede kwaliteit iets wat wij in Nederland niet kennen. Dit is precies de reden dat wij deze onderneming zijn gestart, wij willen namelijk heel Nederland kennis laten maken met kwalitatief goede en lekkere Bag in Box wijn en de voordelen hiervan.

de-wijn-zusjes

Wat is de Bag In Box?

Bag in Box oftewel zak in doos, is wijn die verpakt is in een vacuüm zak in een karton met een tapkraantje eraan. Deze boxen bevatten 3 of 5 liter oftewel 4 of bijna 7 flessen wijn. Doordat de wijn vacuüm verpakt is en er bij gebruik geen lucht bijkomt, blijft deze na openen tot 8 weken houdbaar. Ben jij een wijnliefhebber die af en toe een glas wijn drinkt dan is het niet meer nodig om half lege flessen weg te gooien. Over flessen gesproken; hoe vaak heb jij een fles wijn kapot laten vallen? En dan bedoelen we natuurlijk niet in de glasbak. Het sjouwen van zware flessen en de kans dat deze kapotvallen is verleden tijd. Met de Bag in Box heb je een stuk minder afval en het is makkelijk te scheiden.

De wijnen die jij gekoeld wilt drinken zet je in de koelkast en door middel van de tap vul je het glas. Daarnaast neemt de Bag in Box maar weinig ruimte in de koelkast. Op deze manier heb je altijd de mogelijkheid om één glas wijn te drinken, als je een geopende fles bewaart is deze de volgende dag al een stuk minder lekker. Dit is niet het geval met onze Bag in Box wijn.

Kwaliteit

Voor ons is het belangrijk om kwaliteitswijn te kunnen drinken voor een lage prijs. Daarom bezoeken wij de goed aangeschreven wijnhuizen persoonlijk en selecteren hier de beste wijnen. Deze worden door ons uiteraard geproefd.

Gebruiksgemak

Het sjouwen van zware flessen en de kans dat deze kapotvallen is verleden tijd. De bag in box wordt bij u thuis bezorgd en het gebruik ervan is heel eenvoudig. De wijnen die u gekoeld wilt drinken zet u in de koelkast en door middel van de tap vult u uw glas. De bag in box neemt niet veel ruimte in. U opent de bag in box doordat u het karton indrukt en het kraantje ofwel de tap eruit trekt.

Duurzaamheid

Het gebruik van de bag in box is beter voor het milieu. Er is een stuk minder afval dan wanneer u flessen wijn gebruikt. Een lege bag in box is makkelijk te scheiden en hier hoeft u niet voor naar de glasbak. Ook is het transport van de bag in box duurzamer dan flessen wijn, op een pallet kan veel meer wijn in bag in box worden vervoerd dan een pallet met flessen wijn.

Bekijk nu onze wijnen in de shop!